twitter


Ini lah wajah2 Datuk T yg digembar-gemburkn..aku still xfhm trend zmn skrg ni..nk yakin je sumpah laknat..sumpah laknat je saiful bukhari..kecoh 1 malaysia pasal liwat,zina DSAI ni..bagi pendapat aku still aku meragui tindakan DSAI in case dia still nk wt keja2 ni..melainkan dia sangap sangat nk wt video n bagi dia laku seluruh dunia..ni sampai yg upload video ni dikatakan dari Indonesia..Advance bebenor org indon padahal kata Datuk T ja yg ada video tersebut..kesangsian aku makin meruap2 seperti air mendidih pada suhu 100C..cuba korg fhmkn apa aku nk sampaikn kt cni..kita xyh tgk la video tu..aku xsokong mana2 tp kebenaran tu Allah akan tunjukkan.. klu bukan sekarang tp suatu hari nnt.ada beberapa faktor yg wt aku rs video ni mustahil..

1) korg penah tgk video yg Tun Dr Mahathir Mintak maaf pd DSAI?die ckp ape?cuba korg fhmkn yg bliau mintak maaf framekn DSAI
2) klu la kn si Anwar ni btul2 wt sex, nmpk benor die sangap..sampai buat video n ada org rakamkn lg..
3) dia sebagai org politik xkn nk wt kesilapan yg sama xkira la wt sex ka liwat ka apa ka..aku rs DSAI ni bkn bodo orgnya..klu pencuri dh nk kna tgkp kt satu rumah, tobat dia x curik dh..better dia p rompak rumah lain..sama gk ngn kes ni..play safe la katakn..senang..aku plik,xkn la anwar ni xserik2 smpai advance ngn laki & pempuan dia tibai..

Ni si Datuk T ni angkat sumpah siap pakai baju kalis peluru lagi..klu org nk tembak dh lama tembak kt kpala nu..abis crita..ada kerosakan pada DRAMA DATUK T vs DSAI..korg pikior2 la balik..dah la 1 kes buat org tgk video lucah..xkira la sama ada nk bg org insaf ka,nk org tau ka,nk repent ka?tu VIDEO LUCAH..klu tgk aurat pompuan pn dh berdosa,ni pulak video ni boleh jaja kt TV3..apa kes???aku xmau korek panjang2..cuma aku nk respons yg boleh buatkn aku kes ni betul..angkat sumpah laknat tu antara dia ngn Allah SWT..
Saturday, 30 April 2011 | 0 comments |

Ape kes ni bro??aku pn x follow up sgt dunia hiburan ni..tp dh terbaca surat kabo rini ape kate aku ulas skit..rupanya awie, vokalis wings telah pun menegur bob lokman kerana bliau kerap kali "attack" industri tanah air kita.Awie juga dlu pernah menegur Ustaz Akhil Hayy rsnya hampir kes yg sama..ni kata-kata awie yg aku quote..

“Jangan hipokrit, jangan cari publisiti murahan dan jangan riak,” kata penyanyi kumpulan Wings, Awie kepada pelakon dan pengacara, Bob Lokman..

Bob Lokman kn dah beralih arah dari seni hiburan tanah air dan menyertai Parti Islam Semalaysia (PAS).. maybe ape bliau tegur itu benar dan ada asasnya dan awie aku rs dia xperlu cepat melatah dalam hal ni.kalau sapa mkn cili die la rs pedasnya..dulu kn diorg pernah sama-sama cari makan dalam seni hiburan tanah air?apa salahnya awie & Bob Lokman duduk semeja berbincang?bob xperlu "attack" awie dan awie pn xperlu ckp mcm ni kt bob lokman..setlle masalah..lagipun dalam Islam kan suruh menegur antara satu sama lain?aku rs kedua-dua pihak xde salahnya pn..cuma perlu memperbaiki diri masing2 termasuklah aku..hehe..

Bagi Awie, klu keputusan kome itu tepat, teruskan lah perjuangan kome..xsabo aku nk tgk cite terbaru awie "Husin,Mon & Jin Pakai Toncit"
Friday, 29 April 2011 | 6 comments |

Kepada wanita2 yg tingin nk tgk putera william ngn kate kawin,ni boleh donlod..aku pn xpasti ni preview before kawin ke dh kawin..hehe..mane la tau kot2 nk wt ala2 prince ni..slmt mendonlod.

Plot: William & Kate� tells the story of how the friendship between Prince William, second in line to the throne of the British monarchy, and future princess Kate Middleton, the stunning daughter of upper-middle-class commoners, blossomed into a romantic love affair, charming the world with their recent engagement and eagerly awaited royal wedding. The film chronicles the history of William and Kate

FiLESERVE
http://www.fileserve.com/file/qgnn3aB
http://www.fileserve.com/file/q56bBtf

FiLESONiC
http://www.filesonic.com/file/858966984/
http://www.filesonic.com/file/858809044/
Wednesday, 27 April 2011 | 0 comments |

mcm biasa aku nk ulaskan pasal bola smlm..Real Madrid vs Barcelona..aku dok doa sgt bg barcelona menang..hehe..nk tgk depa ni main kt final..tp dlm game ni ada 2 kad merah dilayangkan..awai2 tu utk pinto (Barcelona) and lg 1 kt pepe (Real)..nmpk sgt kt sini real madrid main defend..sampai % conquer bola pn aku agk dlm 70%..apa ada dlm pala otak mourinho aku xtau la..dok kna attack memanjang..CR pn serender kali ni..apa2 pn aku nk wish tahniah kt messi..1st goal thx to Ibrahim Affelay..cross bola cantik bg messi..ruang antara gol,keeper ngn messi cukup sempit tp super messi still boleh score gol tu bro..peghh!! 2nd gol ni yg aku suka..rileks2 ja messi dribble dlm 3-4 org solo dr tgh..ujung angle gk tu masuk..casillas mmg kna tipu la kali ni..respek2 aku kt messi..

Well done to Pep Guardiola and his side!!
| 2 comments |

Nmpk gayanye geng2 aku bersorak sakan la pg td tgk MU lead 2-0..apa2 pn tahniah aku wishkn utk G&R..G&R ni bkn gun & roses ek?ni singkatan nama aku bg giggs & rooney..well done bro..!! langkah kanan MU nk p wembley kali ni..klu diorg menang seri kt Trafford Tua next game memang 1 tuah utk Sir Alex Ferguson..dh la lwn kt wmbley pulak tu..stadium keramat bg org british tu..apa2 pn aku hrp schalke cpt2 bangun dr kekalahan ni..mmg MU power, tp org kata kn "bola tu bulat".sepak pi la kot2 masuk gol..jgn masuk gol sndr sudey..ni lanjutan surat kabo dr UEFA-CL :

"Manchester United FC can all but smell the Wembley turf after taking a huge step towards a third UEFA Champions League final in four seasons with victory at FC Schalke 04.

United, appearing in their 12th semi-final, completely dominated a Schalke side new to this stage of the competition and got the victory their efforts deserved through strikes from Ryan Giggs and Wayne Rooney. The winning margin would have been greater but for the brilliance of home goalkeeper Manuel Neuer who made a string of fine saves before United finally broke through with two goals in three minutes midway through the second period, leaving Schalke with a mountain to climb in next Wednesday's return.

First impressions can be deceptive and so it proved here when Schalke midfielder Alexander Baunjohann forced a save from Edwin van der Sar after 29 seconds. It was in the other direction that the traffic would flow, virtually incessantly, for the rest of the match.

United's defensive impregnability had been the main feature of their away performances but here it was all about their attack, with Rooney in inspirational form on the ground where he lived the nightmare of a FIFA World Cup red card in 2006. He set the tone in the third minute when picking up the ball on the left corner of the box and curling a shot that, via a slight deflection from Atsuto Uchida, was headed for the far corner until Neuer got a fingertip to the ball.

United were looking dangerous every time they went forward. In the 14th minute Javier Hernández was put clear by Park Ji-Sung but failed to beat Neuer, and the Mexican then lashed a shot wide of the far post after getting clear on the right. Unfortunately for United getting past the inspired Neuer was easier said than done. After throwing out a hand to thwart Giggs's downward header, the Germany goalkeeper stood tall to foil him again after Rooney had sent the Welshman running through on goal on the stroke of half-time.

The second period brought no respite for the hosts. Within moments of the restart Neuer turned over a Michael Carrick header, then Giggs blazed wide after doing the hard bit by wrongfooting two defenders. The Schalke supporters kept up their noisy backing, though, and their hopes were raised after 52 minutes when Jefferson Farfán's pace opened up United's left side and his half-cleared cross fell for José Manuel Jurado, but the Spaniard spurned the chance.

Schalke showed briefly as an attacking force but United eventually got their goals. The breakthrough arrived after 67 minutes when Rooney ran infield from the left and, holding off Peer Kluge, slipped a pass through to Giggs who put the ball through Neuer's legs to become the oldest player to score in the competition. Two minutes later it was two as Rooney collected a threaded pass from Hernández and slipped a first-time finish low to Neuer's right.

The Liverpudlian Rooney's new Twitter account revealed he was listening to the Beatles in the build-up to this match. Schalke may have scored five at San Siro but recovering from this hard day's night at Old Trafford will take some doing."
Tuesday, 26 April 2011 | 0 comments |

Pagi2 ni aku nk share dengan korg satu cite aku rs best dr segi jalan citenye..rating dlm 6.1/10..boleh tgk kt imdb..aku dh tgk smlm..pasang kt tv pn layan gk tekejut..

Jalan citenye bermula sorg anak muda ni namanya Micheal Kovak (American) yang ikut bapa die dlm menguruskn mayat..ayah die mcm paderi tu la..dr mandikn sampai la kebumikan mayat tersebut..1 hari, ayh die suruh die pegi Vatican City (Kristian City terbesor rsnye)utk amik mcm kursus pasal kristian..sbb nk jd priest..smpi saat ni die sbnrnye dlm hati xpnh rs percaya pd tuhan tentang agama..dari situ die dicadangkan oleh seorg paderi utk pegi ke rumah Lucas (Sir Anthony Hopkins)..dan dari sini journey Micheal Kovac bermula...

p/s : to muslim, nk tgk kna fhm konsep yg dibawa cite ni..jgn terpengaruh sama skali dengan cite ni..cite ni ok sbb die cite pasal mcm mana syaitan/iblis ni rasuk dlm bdn seseorg..

FiLESERVE
http://www.fileserve.com/file/3n3Vb8s/The.Rite.2011.DVDRip.XviD.AC3-EVO.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/P599UCN/The.Rite.2011.DVDRip.XviD.AC3-EVO.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/hBVX9fj/The.Rite.2011.DVDRip.XviD.AC3-EVO.part3.rar

FiLESONiC
http://www.filesonic.com/file/722072484/The.Rite.2011.DVDRip.XviD.AC3-EVO.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/722045804/The.Rite.2011.DVDRip.XviD.AC3-EVO.part2.rar
http://www.filesonic.com/file/722201901/The.Rite.2011.DVDRip.XviD.AC3-EVO.part3.rar

MEDiAFiRE [199MB LiNKs]
http://adf.ly/1Eec5
http://adf.ly/1Eec6
http://adf.ly/1Eec7
http://adf.ly/1Eec8
http://adf.ly/1Eec9
http://adf.ly/1EecA
http://adf.ly/1EecB

Monday, 25 April 2011 | 0 comments |

Sinonimnya ubat pelangsing ni salunya dengan golongan wanita je kn?tapi kali ni terbaik bila sorg lelaki 30-an telah mencuba produk terbaru cmpany mana tah..(ni mesti china punya) ni..hehe..sbb die pn cina gk..try punya try apa dah jadi??tgk perut die kembung xtentu pasal..klu korg nk tau salah satu punca utama yg jdkn die cmtu adalah hatinya gagal utk berfungsi dengan baik.Mgkn ubat tersebut accumulated(berkumpul) dengan byknya smpi hati xdpt nk kumuh bahan kosmetik tersebut dan hati seterusnya terpaksa pass kepada organ lain spt pankreas ke salur darah ke otak ke cnthnya..mslh ni timbul bila organ lain xreti/xdpt nk kumuh..thats why la cina ni jd cmni..bagi anda semua nk try benda2 cmni TOLONG la jgn buat cmni..byk lg kaedahnye..maybe nmpk kurus jap..tp seksa lama wo0o0o0..ni aku bg lanjutan dalam surat khabar harian metro.. tkt aku nk nengoknye..

"KUALA LUMPUR: Akibat termakan pujuk rayu seorang kenalan untuk meraih keuntungan dengan menjadi ejen produk pelangsingan badan, seorang lelaki yang yang mencuba produk itu terlebih dulu untuk melihat keberkesanannya menerima padah apabila terpaksa menanggung kesakitan lebih enam bulan

Tindakannya mencuba dulu cecair produk pelangsingan badan itu menyebabkan dia mengalami bengkak di perut dan menyakitkan setiap kali bergerak.

Lebih teruk lagi, bahagian yang bengkak itu mengeluarkan nanah serta cecair berbau busuk.

Mangsa yang mahu dikenali sebagai Chen, 30-an, berkata pada mulanya dia enggan menjadi ejen produk terbabit kerana kurang percaya akan memberi pulangan lumayan tetapi selepas dipujuk berkali-kali, dia mengambil keputusan mencuba produk bakal dijualnya itu bagi melihat kesannya."
| 2 comments |
Berita ni aku tgk pg2 td lg..aku xfhm ape pale otak bliau fikir sampai jadi cmni:

"AMPANG: Seorang isteri kini terlantar dalam keadaan koma dan bertarung nyawa di hospital akibat dibelasah serta ditikam suaminya yang naik hantu selepas wanita itu menyuruhnya menunaikan solat Subuh.

Kejadian berlaku di rumah pasangan berusia 30-an terbabit di Pandan Indah Commercial Park, di sini, kira-kira jam 6 pagi semalam dan mangsa yang kehilangan banyak darah akibat cedera di perut kini dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Ampang.

Sumber polis berkata, kejadian berlaku apabila suami mangsa yang tidur berang selepas dikejutkan isterinya dan disuruh mendirikan solat Subuh.

“Tindakan mangsa menyebabkan suaminya berang sebelum berlaku pertengkaran hampir 10 minit. Suaminya yang hilang pertimbangan membelasah mangsa lebih 30 minit sebelum mengarahkan mangsa jangan menyuruhnya bersolat.

“Biarpun dibelasah dan diugut demikian rupa, mangsa masih meminta supaya suaminya berubah selain menunaikan solat,” katanya.

Menurutnya, keengganan mangsa mematuhi arahannya menyebabkan suaminya bertindak lebih agresif dengan mengambil pisau dan menikam perut wanita itu.

“Mangsa terjatuh sebaik ditikam dan keadaan itu menyebabkan suaminya panik, apatah lagi selepas melihat isterinya berlumuran darah serta meraung kesakitan,” katanya.

Sumber itu berkata, bunyi bising akibat pertengkaran dan serangan suspek ke atas mangsa menarik perhatian jiran mereka, seorang lelaki berusia lewat 20-an yang bergegas ke rumah pasangan itu.

“Sebaik masuk ke rumah berkenaan yang pintunya tidak berkunci, jiran itu melihat mangsa terbaring dalam keadaan berlumuran darah manakala suaminya berdiri sambil memegang pisau.

“Terkejut dengan kehadiran jirannya, suspek segera melarikan manakala mangsa dibawa jirannya itu ke hospital dengan bantuan beberapa jiran lain,” katanya.

Difahamkan, sehingga petang semalam keadaan mangsa dilaporkan kritikal manakala suaminya yang menghilangkan diri kini diburu polis.

Sementara itu, Ketua Polis Ampang Jaya, Asisten Komisioner Amiruddin Jamaluddin, ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan kejadian berkenaan dan siasatan lanjut dilakukan."
Sunday, 24 April 2011 | 0 comments |
Substitute Tamir Cohen netted an emotional late winner for the Trotters. The Israeli powered a 90th-minute header past Wojciech Szczesny and then removed his shirt to reveal a picture of his late father Avi, who died in December following a motorcycle accident, before breaking down in tears.


On-loan Chelsea striker Daniel Sturridge had opened the scoring in the 38th minute while Kevin Davies also missed a penalty for Bolton at the start of the second half before Robin van Persie netted a 48th-minute equaliser.
| 0 comments |
Menurut lecturer aku kualiti air di Malaysia meruapakan antara yg kurang berkualiti..dan telah pn terbukti dengan analisis yg telah dijalankan sepanajang tahun 2009-2010..kadar kandungan THA @ Trihaloacetic Acid dlm air di Malaysia telah meningkat dari tahun ke tahun. Dan kita sebagai pengguna tidak sedar disebabkan tiada yang perasan akan kualiti ari di Malaysia. Namun, kerajaan juga tidak dipersalahkn hanya kerana menggunakan teknologi yang murah dan cepat bagi memproses air di Malaysia. Malaysia, Thailand, Philipines,Indonesia, Bangladesh, India & lain2 lg merupakan negara membangun yang menggunakan pengklorinan air dalam merawat air. Dan 1 info lg aku nk tambah kt sini, klu la korg perasan ada x mat saleh minum air tu relax ja dr paip tu?sbnrnya kualiti air tu sama dengan kita dok masak air 100 Degree Celcius tu.

Ok, sebelum aku nk story panjang2 pasal THA & THM ni, aku nk korg fhm term THA & THM ni..

THM - Trihalomethane
THA - Trihaloaceticacid

Dua-dua komponen kimia ni ada dalam air yg kita pakai sehari..klu korg perasan, kadar kanser di Malaysia memang meningkat dengan banyaknya setaun demi setaun..kadar ni bkn hanya disebabkn air minum kita ja..tp faktor persekitaran lain pun turut menymbang juga.

Sekarang aku nk beri maklumat lanjut mcm mana proses THA & THM ni terjadi. Dan sebagaimana maklum kita rakyat malaysia tahu bahawa pihak yg bertanggungjawab menggunakan Klorin (Cl) dlm merawat air. Ok,skrg korg tau x sapa yg handle utk tuang klorin tu dlm "raw water"? Bdk SPM pn bole tuang benda tu dlm raw water tu..diorg bkn tau pn apa kesannya klu terlebih tuang.. penah korg perasan yang air kt rumah putih ja..bau klorin kuat mcm clorox tu..tu la klorin yg lebih dos.

Bila berlakunya lebihan dos klorin dlm air, maka disini lah permulaan THM & THA terjadi..excess Cl yang bertindak balas dengan humic acid akan menghasilkn THM. dan 1 info lg korg kna tau yang humic acid terjadi bila daun2,ranting dan sama waktu dengannya masuk dlm air. dengan lebihan concentration THM maka akan terhasilnya THA. THA ni susah nk detect pakai alat2 analitikal kt malaysia. THA&THM ni kecilnya saiz femtogram @ 10 kuasa negatif 15

Korg kna fhm dan bezakan sistem kumbahan dan juga sistem rawatan air..Baru senang skit..SEKIAN TAMMAT..
Sunday, 17 April 2011 | 0 comments |

Plot: A disgruntled man creates a hit list with a stranger during a drunken night out and must then race to try to save those he marked for extermination as the bodies begin to pile up and all fingers point to him.

450MB LiNKs [iNTERCHANGEABLE]

FiLESERVE
http://www.fileserve.com/file/W27n9sm/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part01.rar
http://www.fileserve.com/file/4KbfT44/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part02.rar
http://www.fileserve.com/file/qmaZQMC/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part03.rar
http://www.fileserve.com/file/mGxWB4U/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part04.rar
http://www.fileserve.com/file/fU98JxZ/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part05.rar
http://www.fileserve.com/file/nmD7rTf/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part06.rar
http://www.fileserve.com/file/tHeCcXu/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part07.rar
http://www.fileserve.com/file/szcD962/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part08.rar

FiLESONiC
http://www.filesonic.com/file/709480474/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part01.rar
http://www.filesonic.com/file/709479594/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part02.rar
http://www.filesonic.com/file/709477764/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part03.rar
http://www.filesonic.com/file/709479634/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part04.rar
http://www.filesonic.com/file/709484484/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part05.rar
http://www.filesonic.com/file/709484024/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part06.rar
http://www.filesonic.com/file/709480584/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part07.rar
http://www.filesonic.com/file/709480754/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part08.rar

UPLOADSTATiON [FREE DOWNLOAD SPEED 900KB/s]
http://www.uploadstation.com/file/ufCmThK/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part01.rar
http://www.uploadstation.com/file/VZYP8Sw/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part02.rar
http://www.uploadstation.com/file/C54Zvky/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part03.rar
http://www.uploadstation.com/file/6bhh7Bg/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part04.rar
http://www.uploadstation.com/file/vexCFc8/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part05.rar
http://www.uploadstation.com/file/yBWAdyA/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part06.rar
http://www.uploadstation.com/file/qzFQtea/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part07.rar
http://www.uploadstation.com/file/FBRgz4C/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part08.rar

DUCKLOAD
http://www.duckload.com/download/4709502/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part01.rar
http://www.duckload.com/download/4709507/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part02.rar
http://www.duckload.com/download/4709514/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part03.rar
http://www.duckload.com/download/4709508/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part04.rar
http://www.duckload.com/download/4709573/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part05.rar
http://www.duckload.com/download/4709574/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part06.rar
http://www.duckload.com/download/4709582/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part07.rar
http://www.duckload.com/download/4709544/The.Hit.List.2011.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.part08.rar
| 0 comments |

Plot: An underwater cave diving team experiences a life-threatening crisis during an expedition to the unexplored and least accessible cave system in the world.

1CLiCK LiNK

FiLESERVE
http://www.fileserve.com/file/45NVhMM/Sanctum.2011.DVDRip-MXMG.avi

FiLESONiC
http://www.filesonic.com/file/721747444/Sanctum.2011.DVDRip-MXMG.avi

UPLOADSTATiON [FREE DOWNLOAD SPEED 900KB/s]
http://www.uploadstation.com/file/4tENxKB/Sanctum.2011.DVDRip-MXMG.avi

DUCKLOAD
http://www.duckload.com/download/4726097/Sanctum.2011.DVDRip-MXMG.avi

MEDiAFiRE [199MB LiNKs]
http://adf.ly/1EdYo
http://adf.ly/1EdYp
http://adf.ly/1EdYq
http://adf.ly/1EdYr
| 0 comments |


Plot: College student Sara finds that her new roommate Rebecca has an obsession with her, which quickly turns violent.

1CLiCK LiNK

FiLESERVE
http://www.fileserve.com/file/pjbs5t7/arrow-the.roommate.avi

FiLESONiC
http://www.filesonic.com/file/722853874/arrow-the.roommate.avi

UPLOADSTATiON [FREE DOWNLOAD SPEED 900KB/s]
http://www.uploadstation.com/file/SeNRsX6/arrow-the.roommate.avi

DUCKLOAD
http://www.duckload.com/download/4729448/arrow-the.roommate.avi

MEDiAFiRE [199MB LiNKs]
http://adf.ly/1EiWI
http://adf.ly/1EiWJ
http://adf.ly/1EiWK
http://adf.ly/1EiWL
| 0 comments |


ESA's Herschel space observatory has revealed that nearby interstellar clouds contain networks of tangled gaseous filaments. Intriguingly, each filament is approximately the same width, hinting that they may result from interstellar sonic booms throughout our Galaxy.

The filaments are huge, stretching for tens of light years through space and Herschel has shown that newly-born stars are often found in the densest parts of them. One filament imaged by Herschel in the Aquila region contains a cluster of about 100 infant stars.

Such filaments in interstellar clouds have been glimpsed before by other infrared satellites, but they have never been seen clearly enough to have their widths measured. Now, Herschel has shown that, regardless of the length or density of a filament, the width is always roughly the same.
Friday, 15 April 2011 | 0 comments |


Miniature architectural forms -- some no larger than viruses -- have been constructed through a revolutionary technique known as DNA origami. Now, Hao Yan, Yan Liu and their colleagues at Arizona State University's Biodesign Institute have expanded the capability of this method to construct arbitrary, two and three-dimensional shapes, mimicking those commonly found in nature.
| 0 comments |


Plot: Linus is pushed to his limits when he learns grandma is coming to visit and plans on ridding him of his childish security blanket. As grandma’s arrival looms closer the Peanuts gang tries to help Linus learn to cope without his fuzzy crutch. Lucy is particular eager to cure Linus’ dependency using her own psychiatric techniques, and while Charlie Brown tries to help he just doesn’t have the heart to see Linus suffer. All the while Snoopy is constantly agitating matters because he wants the blanket for himself. In the end, insightful Linus points out that everyone has their own type of “security blanket” and in life a little security is a valuable thing.

Fileserve
http://adf.ly/1D07M
http://adf.ly/1D08q
http://adf.ly/1D09o
http://adf.ly/1D0Ab
http://adf.ly/1D0BF

FiLESONiC
http://adf.ly/1D0Ci
http://adf.ly/1D0DX
http://adf.ly/1D0EN
http://adf.ly/1D0FR
http://adf.ly/1D0GS

DUCKLOAD
http://adf.ly/1D0Ih
http://adf.ly/1D0JI
http://adf.ly/1D0Jw
http://adf.ly/1D0KZ
http://adf.ly/1D0LS
| 0 comments |


Forest soils emit climate-damaging nitrous oxide. The causes are reactive nitrogen compounds from industry and agriculture.
Reactive nitrogen compounds from agriculture, transport, and industry lead to increased emissions of the greenhouse gas nitrous oxide (N2O) from forests in Europe. Nitrous oxide emission from forest soils is at least twice as high as estimated so far by the Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC). This is one of the key messages of the first study on nitrogen in Europe (European Nitrogen Assessment, ENA) being presented at the International Conference "Nitrogen and Global Change 2011" in Edinburgh, Scotland.
Thursday, 14 April 2011 | 0 comments |

Plot: On a weekend trip to Hawaii, a plastic surgeon convinces his loyal assistant to pose as his soon-to-be-divorced wife in order to cover up a careless lie he told to his much-younger girlfriend.

1CLiCK LiNK

FiLESERVE
http://www.fileserve.com/file/H4yQm9z/Just.Go.With.It.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON.avi

FiLESONiC [PREMiUM USERs]
http://www.filesonic.com/file/661027844/Just.Go.With.It.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON.avi

DUCKLOAD
http://www.duckload.com/download/4640669/Just.Go.With.It.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON.avi

450MB LiNKs [iNTERCHANGEABLE]

FiLESERVE
http://www.fileserve.com/file/wPP2NPq/Just.Go.With.It.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/ZMtQMPe/Just.Go.With.It.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/BuUdaKU/Just.Go.With.It.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON.part3.rar
http://www.fileserve.com/file/bKQvjqz/Just.Go.With.It.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON.part4.rar

FiLESONiC
http://www.filesonic.com/file/663073484/Just.Go.With.It.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/663076641/Just.Go.With.It.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON.part2.rar
http://www.filesonic.com/file/663073884/Just.Go.With.It.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON.part3.rar
http://www.filesonic.com/file/663072984/Just.Go.With.It.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON.part4.rar

DUCKLOAD
http://www.duckload.com/download/4639921/Just.Go.With.It.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON.part1.rar
http://www.duckload.com/download/4639896/Just.Go.With.It.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON.part2.rar
http://www.duckload.com/download/4639902/Just.Go.With.It.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON.part3.rar
http://www.duckload.com/download/4639881/Just.Go.With.It.2011.R5.LiNE.XviD-ViSiON.part4.rar

MEDiAFiRE [199MB LiNKs]
http://adf.ly/1CSg7
http://adf.ly/1CSg8
http://adf.ly/1CSg9
http://adf.ly/1CSgA
http://adf.ly/1CSgB
http://adf.ly/1CSgC
http://adf.ly/1CSgD
http://adf.ly/1CSgE
| 0 comments |

FC Schalke 04 2-1 FC Internazionale Milano (agg: 7-3)
Raúl González scored one and set up a delightful second as the Bundesliga outfit completed a resounding aggregate win to advance to the semi-finals. C Schalke 04 are through to the UEFA Champions League semi-finals for the first time after rounding off a 7-3 aggregate victory over holders FC Internazionale Milano in Gelsenkirchen.

Raúl González's 71st UEFA Champions League goal further dented any faint hopes the Nerazzurri had of mounting an unlikely comeback from their 5-2 first-leg reverse on the stroke of half-time. Thiago Motta equalised early in the second period, but Benedikt Höwedes fired in a superb winner with nine minutes remaining to leave Ralf Rangnick's side looking forward to a last-four encounter with Manchester United FC.

Sir Alex Ferguson observed proceedings from the stands as, like in the first leg, Leonardo's side made the early running. Wesley Sneijder fired the first of two early attempts on goal straight at Manuel Neuer and the message was clear: the visitors were not giving up their title without a fight.
Wednesday, 13 April 2011 | 0 comments |


Real Madrid CF set up a mouth-watering UEFA Champions League semi-final against their great rivals FC Barcelona after Cristiano Ronaldo's second-half goal completed a comprehensive aggregate defeat of Tottenham Hotspur FC.

Ronaldo's speculative 50th-minute effort, fumbled into his own net by Heurelho Gomes, ended any faint hopes of a Tottenham comeback and confirmed Madrid's progression to a record 22nd semi-final in the competition – although their first since 2003 – the only blemish on their impressive evening's work the yellow card for Ricardo Carvalho that rules him out of the first leg against Barcelona.

Tottenham may have tried to deliver on their manager Harry Redknapp's pledge that "nothing is impossible" but for the competition debutants this was a bridge too far against José Mourinho's side, whose defensive discipline was underlined by an eighth clean sheet in ten matches.

Only three times in UEFA club competition had a team overturned a four-goal deficit and, despite the noisy exhortations of the home crowd, Tottenham never looked like producing a victory to eclipse their successes against the two Milan clubs earlier in the tournament.
| 0 comments |
http://www.tv3.com.my/pilihanrayasarawak/Sayang-Sarawak/Sayang_Sarawak_Episod_1.html

Sila yg berkenan nk tgk link Sayang Sarawak,boleh la tgk..tp aku still xfhm knapa tv3 baru nk tmbah slot yang hanya sejam??padahal dh brapa tahun last mengundi?ada media nk amik kisah psl diorg?aku respek RTM lg ade gk support rakyat sarawak & sabah..xyh la nk wt sayang sarawak ut semata2 bila nk mengundi tp sepatutnya wt slot mcm bersamamu tu..aku rs rakyat lebih terima dgn konsep mcm tu.

Apa purpose tv3 tmbh 1 slot hanya untuk sarawak bila nk start mengundi?ce cte ce cte?
sabo je la..
| 2 comments |

Plot: Centuries of unchecked industrialization has left the planet Earth unsuitable for supporting human life. Rather than trying to restore the ravaged planet, humanity learned to embrace its changing environment. Through genetic manipulation people were able to adapt to the harsh conditions their ancestors created. At the same time, brave explorers ventured far beyond the galaxy; in search of resources, living space, and adventure.These men and women carried with them data crystals containing human technology, relics of Humanity’s Golden Age; and some were able to find planets to start new lives while others were lost to the void. One such expedition stumbled upon a planet, its surface covered with wetlands and thick vegetation.

1CLiCK LiNK

FiLESERVE
http://www.fileserve.com/file/YSmsT3z/AniMen-Triton_Force.2010.R5.DVDRip.XVID.HQ.Hive-CM8.avi

FiLESONiC [PREMiUM USERs]
http://www.filesonic.com/file/631652744/AniMen-Triton_Force.2010.R5.DVDRip.XVID.HQ.Hive-CM8.avi

DUCKLOAD
http://www.duckload.com/download/4600085/AniMen-Triton_Force.2010.R5.DVDRip.XVID.HQ.Hive-CM8.avi
| 0 comments |
Macam yg dipostkn oleh http://nurikhyardee.blogspot.com/, sy mcm tertarik gk nk try benda baru memandangkn sy br blogging dlm sminggu..tp xsangka traffic jammed mcm jalan ampang dh..sy g dinner td n balik hotel tgk traffic increased smpi 1000+ cmtu..igt nk tnjk gk buktinye laptop ni ade prob sket..sy kn try tnjk buktinye from time to time..

Pape pn arahan sume sama mcm kt blog http://nurikhyardee.blogspot.com/2011/04/berkesan-atau-tidak-inilah-buktinya.html..just register RM10 then u can wandering what will happen to your blog traffic..aku mmg susah nk cy sbb aku xtau cmna boleh dpt teramat byk traffic..
Tuesday, 12 April 2011 | 3 comments |

Petang ni better tmn bg cte best punye sblm mike2 sume blk keje..ni cte latest lakonan anthony hopkins. Anthony hopkins ni status die mcm pangkat Datuk kt Malaysia..tmn suka benor die ni blakon..stylo,super real die ni blakon..salunye die ni blakon utk cte2 mystery mcm cte tmn nk kongsi ni..mike2 sile download cite ni ye..siyes tmn rs sonok..hrp tmn dok kt labuan je ni..tenet hotel slow..klu kt ofis dh lame tmn download..sila compile movie ni pakai winrar ye..sila layan~~

1CLiCK LiNK

FiLESERVE
http://www.fileserve.com/file/r5gVXV3/The.Rite.2011.PPVRiP.XVID-WBZ.avi

FiLESONiC [PREMiUM USERs]
http://www.filesonic.com/file/585822544/The.Rite.2011.PPVRiP.XVID-WBZ.avi

DUCKLOAD
http://www.duckload.com/download/4519314/The.Rite.2011.PPVRiP.XVID-WBZ.avi

450MB LiNKs [iNTERCHANGEABLE]

FiLESERVE
http://www.fileserve.com/file/vaqzM8G/The.Rite.2011.PPVRiP.XVID-WBZ.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/cVXYdxU/The.Rite.2011.PPVRiP.XVID-WBZ.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/bpGcNaJ/The.Rite.2011.PPVRiP.XVID-WBZ.part3.rar

FiLESONiC
http://www.filesonic.com/file/586468341/The.Rite.2011.PPVRiP.XVID-WBZ.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/586702344/The.Rite.2011.PPVRiP.XVID-WBZ.part2.rar
http://www.filesonic.com/file/586481411/The.Rite.2011.PPVRiP.XVID-WBZ.part3.rar

DUCKLOAD
http://www.duckload.com/download/4522107/The.Rite.2011.PPVRiP.XVID-WBZ.part1.rar
http://www.duckload.com/download/4522109/The.Rite.2011.PPVRiP.XVID-WBZ.part2.rar
http://www.duckload.com/download/4522106/The.Rite.2011.PPVRiP.XVID-WBZ.part3.rar

MEDiAFiRE [199MB LiNKs]
http://adf.ly/1AB02
http://adf.ly/1AB03
http://adf.ly/1AB04
http://adf.ly/1AB05
http://adf.ly/1AB06
http://adf.ly/1AB07
http://adf.ly/1AB08
Monday, 11 April 2011 | 0 comments |
PUTRAJAYA, April 11 (Bernama) -- The Veterinary Services Department today confirmed that fake eggs are not being sold in the market based on samples tested to date.

Its director-general Datuk Dr Abdul Aziz Jamaluddin said the samples were taken from markets nationwide, including the one in Pulau Tikus, Penang, where media reports last week suggested that such eggs had been sold.

"Initial results showed that the samples were genuine eggs. We urge consumers or consumer associations who are in possession of what they claim to be fake eggs to surrender them to the department. Those who provide relevant information will be rewarded," he told reporters here.

A buyer had complained to the Consumers Association of Penang of 30 fake eggs bought for RM11 from the market in Pulau Tikus.

Alluding to this matter, Dr Abdul Aziz said the eggs may have been spoilt or of low quality that should not have been sold to the public.

Dr Abdul Aziz also ruled out the possibility that the fake items were produced elsewhere and imported into Malaysia, as the country prohibited the importation of eggs, except for breeding purposes.

In another development, he said all egg producers in the country would soon be required to register with the department and issued with certificates to ensure that they fulfilled certain standards.

Under the system, eggs will have labels indicating its producers, grades and manufacture dates.

"The system has been implemented in the larger farms where eggs are being produced for the export market. Now, we want smaller egg production farms to adopt the system," he said.

Abdul Aziz said a meeting with the Federation of Livestock Farmers' Associations of Malaysia would be held to discuss the matter.

Records show that there are 390 egg production farms in this country with 37.82 million chickens, capable of producing 23.46 million eggs daily.

-- BERNAMA
| 0 comments |


FiLESERVE
http://www.fileserve.com/file/JRqJxN2/The.Eagle.2011.PPVRip.XviD.AC3-Bobwhite-THC.avi

FiLESONiC
http://www.filesonic.com/file/577139264/The.Eagle.2011.PPVRip.XviD.AC3-Bobwhite-THC.avi

DUCKLOAD
http://www.duckload.com/download/4471562/The.Eagle.2011.PPVRip.XviD.AC3-Bobwhite-THC.avi

MEDiAFiRE [199MB LiNKs]
http://adf.ly/19Okg
http://adf.ly/19Okh
http://adf.ly/19Oki
http://adf.ly/19Okj
http://adf.ly/19Okk
Sunday, 10 April 2011 | 0 comments |
If you rely on a deep, sludgy kick of java to get you through the day, your need for caffeine might have something to do with your genes: a team of researchers have identified variations on two genes that may influence how much coffee people consume.

The study was a meta-analysis of data from five studies involving 47,341 U.S. participants of European descent, and run by scientists from the National Cancer Institute, Harvard School of Public Health, Brigham and Women's Hospital, and the University of North Carolina at Chapel Hill.

The genes in question are known as CYP1A2, which is involved with the body's caffeine metabolism, and AHR, which regulates CYP1A2. Scientists found that people with high-consumption variants of either gene on both chromosomes consumed on average about 40 mg more caffeine per day than people who didn't have the mutation on either chromosome. (More on Time.com: Drinking Coffee May Lower Women's Risk of Stroke)



Forty milligrams is not a huge amount, equivalent to a can of soda or a third of a cup of coffee. The researchers measured all sources from which participants got caffeine, including soda, tea and chocolate, but about 80% came from coffee.

The authors acknowledge that the influence of these genes on caffeine intake is small, accounting for less than 1% of the variation in coffee consumption in the reviewed studies. But the results suggest that there may be many other genes that contribute to how much caffeine people consume, and may help researchers better understand the effects of the drug on the body. (More on Time.com: A Man Dies After Overdosing on Caffeine)
| 0 comments |
LOS ANGELES: David dan isteri, Victoria Beckham mungkin tidak mempunyai masalah untuk mencari nama bagi anak lelaki.

Apabila Victoria disahkan hamil kali keempat, pasangan suami isteri itu mahu membabitkan tiga anak mereka, Brooklyn, 12, Romeo, 9, dan Cruz, 6, memberi nama kepada bakal adik mereka.


Dalam wawancara dengan rancangan realiti, ‘Jimmy Kimmel Live!’ Beckham menceritakan bagaimana anak keduanya, Romeo berkata: “Kita namakannya ‘Justin Bieber Beckham.’” Tetapi kini, selepas kandungan Victoria disahkan perempuan, Romeo, menurut Bieber, mencadangkan nama bakal adiknya itu, Justine Bieber, cuma tambahkan huruf ‘e’ pada Justin.

Cruz pula, kata Beckham, pernah memintanya supaya mengajak penyanyi remaja itu datang ke rumah untuk bermain dengannya. “Saya memberitahunya, ‘Tak mungkin. Dia sibuk,” kata Beckham. - Agensi
| 0 comments |


Plot: Follows an elite hit man as he teaches his trade to an apprentice who has a connection to one of his previous victims.

1CLiCK LiNK

FiLESERVE
http://www.fileserve.com/file/reT6zwF/arrow-the.mechanic.avi

FiLESONiC
http://www.filesonic.com/file/576399794/arrow-the.mechanic.avi

DUCKLOAD
http://www.duckload.com/download/4461831/arrow-the.mechanic.avi

MEDiAFiRE [199MB LiNKs]
http://adf.ly/19EVF
http://adf.ly/19EVG
http://adf.ly/19EVH
http://adf.ly/19EVI

(I recommended mediafire if u want to download due to its easier & faster download..But it will depend to your internet speed too..LAYAN~~
| 0 comments |

Plot: John is an extraordinary teen, masking his true identity and passing as a typical high school student to elude a deadly enemy seeking to destroy him. Three like him have already been killed … he is Number Four.

Fileserve
http://adf.ly/18yNx
http://adf.ly/18yP7
http://adf.ly/18yPx

FiLESONiC
http://adf.ly/18yRD
http://adf.ly/18yS3
http://adf.ly/18yTd

DUCKLOAD
http://adf.ly/18yVX
http://adf.ly/18yWJ
http://adf.ly/18yX7
Saturday, 9 April 2011 | 0 comments |
BARCELONA: Bintang pop remaja, Justin Bieber kelihatan biasa saja ketika berlatih dengan pasukan bola sepak terkenal Sepanyol semalam.

Bieber dipelawa untuk menghadiri latihan itu selepas dia dirakam memakai jersi terkenal Barcelona awal minggu lalu. Bintang pop warga Kanada itu sedikitpun tidak kelihatan gugup ketika berlari dan menendang bola di padang Ciutat Esportiva dengan memakai jersi kedua kelab terbabit.


Dia menunjukkan kemahirannya, termasuk membuat tendangan melencong ke dalam kotak penalti.

Dia berjaya menarik perhatian pengurusan Barcelona apabila diajak bermain dalam perlawanan latihan bersama Thiago, Benja, Bojan, Fontas dan Ruben Mino sebagai penjaga gol. Remaja itu yang berada di Eropah untuk persembahan konsert, bermain bola sepak sejam sehari sebagai sebahagian daripada bentuk senaman barunya. - The Sun
| 0 comments |
PARIS: Perancis akan menguatkuasakan pengharaman pemakaian purdah mulai esok, menjadikan negara Eropah pertama berbuat demikian.

Ramai penganut Islam dan pemerhati hak asasi manusia mendakwa, pelaksanaan pengharaman itu adalah taktik Presiden Perancis, Nicolas Sarkozy untuk meraih undi daripada kumpulan antipendatang dengan menunjukkan beliau turut berkongsi kebimbangan bahawa Islam menjadi ancaman terhadap budaya negara itu.

Pegawai Perancis menganggarkan, hanya 2,000 wanita daripada anggaran empat hingga enam juta penduduk Islam memakai purdah.

Wanita yang melanggar pengharaman itu boleh didenda sebanyak RM650. — AFP
| 0 comments |
| 0 comments |

In Malaysia recently, personally for me I think lot of worst issue always comes out. lately, we are as Malaysians shocked by some sort of fake egg made from other country. I wont say it but u can see this picture. I'm still wondering how they can make like a real egg???? If u have some of any idea or stories of this let me know and we can share it together..still wondering..hummmmm..huhuhuhuhu..

Teman heran benor guane gamak mike sume mkn telo..tkt dh tmn nk mkn telo ayam pasni..bole jd dpt superpower mcm x-men x gknye klu mkn telo ni?ce cte..
| 0 comments |


FiLESERVE
http://www.fileserve.com/file/ud8Ykur/The.Chaperone.2011.720p.BluRay.x264-THUGLiNE.part01.rar
http://www.fileserve.com/file/9u9s4Ea/The.Chaperone.2011.720p.BluRay.x264-THUGLiNE.part02.rar
http://www.fileserve.com/file/QVQx6tZ/The.Chaperone.2011.720p.BluRay.x264-THUGLiNE.part03.rar
http://www.fileserve.com/file/HFucY3U/The.Chaperone.2011.720p.BluRay.x264-THUGLiNE.part04.rar
http://www.fileserve.com/file/ZFcMRYF/The.Chaperone.2011.720p.BluRay.x264-THUGLiNE.part05.rar
http://www.fileserve.com/file/K5jSZb8/The.Chaperone.2011.720p.BluRay.x264-THUGLiNE.part06.rar
http://www.fileserve.com/file/9z8P673/The.Chaperone.2011.720p.BluRay.x264-THUGLiNE.part07.rar
http://www.fileserve.com/file/J83G9SP/The.Chaperone.2011.720p.BluRay.x264-THUGLiNE.part08.rar
http://www.fileserve.com/file/UswbPjx/The.Chaperone.2011.720p.BluRay.x264-THUGLiNE.part09.rar
http://www.fileserve.com/file/brcR47s/The.Chaperone.2011.720p.BluRay.x264-THUGLiNE.part10.rar
Friday, 8 April 2011 | 0 comments |
Here is the link :


Plot: Becca and Howie Corbett are a happily married couple whose perfect world is forever changed when their young son, Danny, is killed by a car. Becca, an executive-turned-stay-at-home mother, tries to redefine her existence in a surreal landscape of well-meaning family and friends. Painful, poignant, and often funny, Becca’s experiences lead her to find solace in a mysterious relationship with a troubled young comic-book artist, Jason – the teenage driver of the car that killed Danny. Becca’s fixation with Jason pulls her away from memories of Danny, while Howie immerses himself in the past, seeking refuge in outsiders who offer him something Becca is unable to give. The Corbetts, both adrift, make surprising and dangerous choices as they choose a path that will determine their fate.

http://www.netload.in/dateiu3HBuaCviK/_rabbit.hole.2010.dvdrip.xvid-amiable.avi.part1.rar.htm
http://www.netload.in/dateiPqid9edn5y/_rabbit.hole.2010.dvdrip.xvid-amiable.avi.part2.rar.htm
http://www.netload.in/dateiDsuUh3xdpI/_rabbit.hole.2010.dvdrip.xvid-amiable.avi.part3.rar.htm
http://www.netload.in/dateihMsqsRVsfI/_rabbit.hole.2010.dvdrip.xvid-amiable.avi.part4.rar.htm
Or
http://adf.ly/17DlL
http://adf.ly/17DlM
http://adf.ly/17DlN
http://adf.ly/17DlO
| 0 comments |
Barcelona Logo Barcelona Facts
Year Founded: 1898
Current Manager: Pep GUARDIOLA
League Position: G W D L GF GA P
1 Barcelona 30 26 3 1 82 15 81
2 R. Madrid 30 23 4 3 69 22 73
3 Valencia 30 17 6 7 46 35 57
Top Barcelona Players



Lionel Andrés Messi
15256 Fans



Carles Puyol i Saforcada
3475 Fans



David Villa Sánchez
2962 Fans
| 0 comments |
ni teman kasi link muvi cte seram..molek nengok mlm2 ni..hehe..layannnn~~~~



MEDiAFiRE [199MB iNTERCHANGEABLE]
http://adf.ly/12O2c
http://adf.ly/12O2d
http://adf.ly/12O2e
http://adf.ly/12O2f

MEGAUPLOAD [199MB iNTERCHANGEABLE]
http://adf.ly/12O2Y
http://adf.ly/12O2Z
http://adf.ly/12O2a
http://adf.ly/12O2b
Thursday, 7 April 2011 | 0 comments |

"
TOKYO — Authorities say a strong aftershock that hit Japan's tsunami-battered northeast has killed two people and injured dozens more.

A 7.1-magnitude earthquake struck late Thursday, the strongest aftershock since a massive quake and tsunami pulverized hundreds of miles (kilometers) of the northeastern coast.

Fire department spokesman Junichi Sawada said Friday two people were killed. A 79-year-old man died of shock. A woman in her 60s was killed when her oxygen tank failed because of power outages.

The national police agency says 132 people have been injured.

The quake was centered in roughly the same area as the March 11 9.0-magnitude tremor."

Dalam kite sume hepi kt Malaysia ni..kite sume kna igt yg bala Allah tu dtg dr sume segenap sudut..walaupun malaysia ni jauh dr kwsn lingkaran api pasifik, tp tmn yakin benor yg bumi ni memang dh xlama nk stand utk kite..ape kate mike sume jage alam skitar kite ni..jaga sikap dan tngkah laku msg, tegur menegur dgn jiran, sampaikn salam antara 1 sama lain..even kite ni lain2 agama, tp itu uniknye negara kite..still maintain even kdg2 bergolak skit..n tmn pn dh byk merantau macam2 tmpt..offshore especially..tmn pnh jmpe mcm2 org..org jepun,belanda,us,uk n mcm2 la..tp org jepun le tmn plg tensen nk keje..sbb diorg titik beratkn disiplin,kebersihan, kecekapan & kualiti kerja..peggh..mmg pnt..tp lepas keje tgk diorg layan mcm kwn baik. pape pn,ce kite sume tiru sifat +ve mike2..ble kte apply sume ni dlm hidup kte msti kualiti alam skitar n kerja kita improve..udah2 le tu tmn merapu..tp Environmental Issue always comes 1st..
Moh lyn muvi tmn bg ni..jgn sedih2..mike layan je cte hepi2 ari jumaat ni..layann~~

http://www.filesonic.com/file/536456444/AZmovie.net_scooby-doo.curse.of.the.lake.monster.720p.mkv
| 0 comments |
| 0 comments |
| 0 comments |
| 0 comments |
| 0 comments |
| 0 comments |

1st leg UEFA Champions League udah tmn nengok..kali ni mcm main ragbi pulak tmn nengok gol byk2..super power mike sume ni..agk2 kome sape jd champions kali ni?tmn mmg kompem sapot BARCA..hoho..pape pn ni tmn kasi link lakonan Jay Chou, Beth Rogen & Cameron Diaz..smbl2 layan ati yg lara nengok team kome kalah, layan je la muvi tmn kasi ni..link ni byk sket sbb muvi tmn kasi ni baik pnya kualiti..Blu ray la katekn..layan~~~~~
Igt tmn igt
"Environmental Issue Always Comes 1st"

450mb-iNTERCHANGEABLE:
http://www.filesonic.com/folder/3295761
Or
http://www.filesonic.com/file/509025251/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part01.rar
http://www.filesonic.com/file/509025341/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part02.rar
http://www.filesonic.com/file/509025241/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part03.rar
http://www.filesonic.com/file/509025281/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part04.rar
http://www.filesonic.com/file/509025301/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part05.rar
http://www.filesonic.com/file/509025261/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part06.rar
http://www.filesonic.com/file/509025351/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part07.rar
http://www.filesonic.com/file/509025331/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part08.rar
http://www.filesonic.com/file/509025321/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part09.rar
http://www.filesonic.com/file/509025291/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part10.rar
http://www.filesonic.com/file/509025271/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part11.rar
http://www.filesonic.com/file/509025311/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part12.rar
http://www.filesonic.com/file/509025231/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part13.rar
Or
http://www.fileserve.com/file/g5KSmwB/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part01.rar
http://www.fileserve.com/file/AmRZWEn/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part02.rar
http://www.fileserve.com/file/dAyJVb9/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part03.rar
http://www.fileserve.com/file/DQveaFh/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part04.rar
http://www.fileserve.com/file/yqhth6C/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part05.rar
http://www.fileserve.com/file/42GjBWD/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part06.rar
http://www.fileserve.com/file/wPrq8hK/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part07.rar
http://www.fileserve.com/file/tHc4YkD/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part08.rar
http://www.fileserve.com/file/UrvtVhw/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part09.rar
http://www.fileserve.com/file/tzzy5bF/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part10.rar
http://www.fileserve.com/file/Mj5uSpZ/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part11.rar
http://www.fileserve.com/file/WnqMZ2s/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part12.rar
http://www.fileserve.com/file/cNWs3mj/_twiz-greenhornet720p-rpk.mkv.part13.rar
Wednesday, 6 April 2011 | 0 comments |
Wayne Rooney's first-half goal and two splendid Edwin van der Sar saves make United favourites to win the all-English quarter-final.

| 0 comments |
FC Barcelona have one foot in the semi-finals, with Real Madrid CF their likely opponents, after soaring to a wonderful 5-1 victory over FC Shakhtar Donetsk that left the visitors ruing a hatful of first-half misses.

Everyone danced to Lionel Messi's beat but the goals carried the signatures of Andrés Iniesta, Daniel Alves, Gerard Piqué, Seydou Keita and Xavi Hernández. Nevertheless, Mircea Lucescu will know the opportunities his side wasted, plus Yaroslav Rakitskiy's second-half goal, meant that until Xavi wrapped things up four minutes from time the tie remained tantalising.

The quarter-final first leg was absorbing from the off. The Ukrainian titleholders were already beginning to move the ball with slick menace when Messi flew off on a trademark dribble. Amid the trail of distruction he left, Iniesta seized possession and finished right-footed past Andriy Pyatov.

There were just two minutes on the clock yet Lucescu's side play with the quick-passing verve of the Spanish champions and reacted with such ferocity that they might have scored three before Barça increased their advantage. Four minutes after Iniesta's breakthrough, Willian cut in from the left and despite the improbable angle forced a brilliant save from Víctor Valdés.
| 0 comments |
25 Flower
24 MLB 09: The Show
23 Valkyria Chronicles
22 Demon's Souls
21 Street Fighter IV
20 Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
19 Super Stardust HD
18 Elder Scrolls IV: Oblivion
17 Wipeout HD
16 Dead Space
15 Resistance: Fall of Man
14 Warhawk
13 Infamous
12 Rock Band 2
11 Burnout Paradise
10 Call of Duty: Modern Warfare 2
9 Batman: Arkham Asylum
8 BioShock
7 Killzone 2
6 Uncharted: Drake's Fortune
5 Fallout 3
4 Grand Theft Auto IV
3 LittleBigPlanet
2 Uncharted 2
1 Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Tuesday, 5 April 2011 | 0 comments |
kali ni teman update cite kungfu baik punye lakonan jackie chan & andy lau..in case ade sape2 nk request muvi untuk download tmn ce carikn.. ape2 pn environmental issues always comes first..klu ade sampah mn2 tu mike tlg le kutipkn..xsalah pn..eksesais tu nk amik sampah..dh dpt pahale ngn muscle workout..
slmt mendonlod n igt ni.."environmental issues always comes first"

MEDiAFiRE [199MB LiNKs]

http://adf.ly/15slU
http://adf.ly/15slV
http://adf.ly/15slW
http://adf.ly/15slX
| 0 comments |
http://www.megaupload.com/?d=0MKNYT2L (491)
http://www.megaupload.com/?d=MFHRO8BC (490)
http://www.megaupload.com/?d=H7GJH5UK (489)
http://www.megaupload.com/?d=3EIWV3N7 (488)
http://www.megaupload.com/?d=A9T2BLGY (487)
http://www.megaupload.com/?d=27GHK1OD (486)
| 0 comments |
kali ni teman ikut usop wilcha baek punya loghat..sape2 ade nk tlg teman wt esaimen mai cni..mike ce cte kt tmn ni haa..

Sambil2 nk tgk esaimen tu ce download latest movie :
THE WAY BACK
http://www.fileserve.com/file/j9nFkHR/The.Way.Back.2010.BRRip.Xvid-Noir.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/mNyfDZv/The.Way.Back.2010.BRRip.Xvid-Noir.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/x3x2tCx/The.Way.Back.2010.BRRip.Xvid-Noir.part3.rar
http://www.fileserve.com/file/DRcpvwQ/The.Way.Back.2010.BRRip.Xvid-Noir.part4.rar

klu mike nk lg cpt donlod sila pastikn donlod pki IDM..kompem bereh salu.
Monday, 4 April 2011 | 3 comments |